Wie zijn de websitebouwers?

De websitebouwers bestaat uit talentvolle en gedreven online vakmannen en vrouwen. Door heel Nederland helpen wij bedrijven en ondernemers met online groei.

Het ontstaan

De Websitebouwers is opgericht door Dylan de Jonge: een senior IT consultant en ondernemer. Hij heeft een concept ontwikkeld om tegen een betaalbare prijs bedrijven succesvol te maken.

Dylan de Jonge

Dylan is na het Cum Laude afstuderen aan zijn ICT & Media Design studie, gaan werken als ontwikkelaar bij het web-oscar winnend bedrijf MediaMonks in Hilversum. Na 2,5 jaar ervaring reclamewerk, campagnes en meerdere multinationals is hij bij een van de grootste IT consultancy bedrijven van de wereld gaan werken: Capgemini. Een unieke kans om bij banken, overheid & startups grote en kleine projecten te mogen doen.

In 2013 heeft Dylan ForgedPixel opgericht. Met dit bedrijf heeft hij voor veel klanten in het MKB websites & webshops gemaakt, online marketing toegepast en groei gerealiseerd.

Daarnaast heeft hij zelf enkele concepten opgezet zoals delaptopwinkel.nl. Daarnaast heeft hij zich afgelopen jaren gespecialiseerd in affiliate marketing en co-found hij een high-value online marketing groep genaamd Online Marketing Strategos.

Dylan De Jonge

Krachten bundelen

Het is belangrijk om als ondernemer een laser focus te behouden. Vaak verliezen we onszelf in het superhelden syndroom:

We willen alles zelf doen. waardoor je niet meer toekomt aan het ondernemen.

Stephen Covey beschreef in zijn boek the 7 habits of highly effective people dat wij als mens het best werken als we samen werken.

En dat doen we!

De websitebouwers bestaat niet alleen uit Dylan, maar juist uit verschillende talentvolle mensen die elk goed zijn in wat ze doen

  • Websites & Webshops bouwen
  • Online vindbaarheid (SEO)
  • Online Marketing
  • (Web) Design
  • Schrijven en vertalen van teksten
  • Audio, Video & Fotografie
  • Hosting, Email & Server

Door deze krachten te bundelen kan elk doel zo efficient mogelijk en met maximale kwaliteit behaald worden.